Deilig vegetarisk uten melk og skikkelig lavkarbo |
1
mellomstor blomkål, deles i små buketter
200 g grønne bønner, avsnittet tuppene og delt i to
1 gulrot, kuttet i tynne staver
Salt til kokevannet
1 sjalottløk
1 hvitløkfedd
1 rød chilli, renses for frø
1 ts peanøttsmør
3 ss kokosmelk (vannet fra boksen)
4 ss kokoskrem (det tykke fra boksen)
1 ss karri
nykvernet pepper
1 ss sherryeddik
saft av 1 sitron
1 ts sesamolje
2 ss olje
2 ss ristede sesamfrø og
1 ss finsnittede mynteblader drysses over før servering
200 g grønne bønner, avsnittet tuppene og delt i to
1 gulrot, kuttet i tynne staver
Salt til kokevannet
1 sjalottløk
1 hvitløkfedd
1 rød chilli, renses for frø
1 ts peanøttsmør
3 ss kokosmelk (vannet fra boksen)
4 ss kokoskrem (det tykke fra boksen)
1 ss karri
nykvernet pepper
1 ss sherryeddik
saft av 1 sitron
1 ts sesamolje
2 ss olje
2 ss ristede sesamfrø og
1 ss finsnittede mynteblader drysses over før servering
Ha
blomkålbuketter i kokende saltet vann og kok dem i 5 minutter. Kok bønnene i 4
minutter og gulrotstaver 2 minutter.
Hell av kokevannet .
Kjør alle ingrediensene til dressingen i en foodprosessor og bland denne rundt grønnsakene.
Pynt med mynte og sesamfrø før servering. Kan spises varm, lun eller kald.
Kjør alle ingrediensene til dressingen i en foodprosessor og bland denne rundt grønnsakene.
Pynt med mynte og sesamfrø før servering. Kan spises varm, lun eller kald.
Spennende rett! Har lagret linken :)
SvarSlett