Fjellturer og ferieturer

fredag 3. juni 2011

Sjokoladetrøfler med ingefær

Denne oppskriften på rå sjokoladekuler har blitt en suksess, og denne gangen forsøkte jeg halve deigen med krystallisert ingefær, som jeg hakket i små biter. Det ble kjempegodt, så får du tak i ingefær, anbefales det å prøve.
Sjokoladetrøfler:
1 dl mandler
10 små eller 5 store dadler
5 ss rått kakaopulver
1 ss lucuma
1 ss mesquite
1 ss yaconpulver
4 ss kokosolje
1 klype salt
ørlite stevia
Blend først mandler så dadler, før du har resten oppi. Ha i ingefær og rull til kuler, som du setter i kjøleskapet.

3 kommentarer:

  1. Nam! Så gode ut :) Sitter å drømmer om forskjellige godis kuler, men får ikke helt til å lage selv.. Men så er jeg alltid flink til å glemme et eller annet :P Og må bare spørre, hvor har du kjøpt ingefæren? Hadde vært spennende å prøvd det :)

    SvarSlett
  2. Ingefæren ble kjøpt på Londontur hos Planet Organic, en butikk som anbefales på det varmeste.

    SvarSlett