Fjellturer og ferieturer

tirsdag 14. juni 2011

Gulrotrundstykker med cashewpålegg

I morgen er det turdag i barnehagen, og da foretrekker jeg å bytte ut salaten med noe som ligner på brødmat. Som oftest må vi stappe i oss maten mellom regnbygene, men der er sådd et lite håp at vi i alle fall får oppholdsvær i morgen. Dette er en lunch uten hvete og melkeprodukter.

Cashewpålegget som minner om vanlig smøreost lager du slik:
En stor håndfull cashewnøtter bløtlegges i 2 timer
Kjør dem i foodprosessor sammen med ca. 2 ss tørket dill
og en klype salt.
Spe med 2 ss vann og resten sitronsaft til rett konsistens
Disse sammen med gulrotrundstykkene blir en super tur lunch i morgen.

1 kommentar:

  1. Fint med en påminnelse om disse! Må sjekke om jeg har alle ingrediensene! :)

    SvarSlett