Fjellturer og ferieturer

tirsdag 10. mai 2011

Plukkemiddag

Da jeg var liten hadde vi plukkfisk, noe jeg ikke var særlig glad i. Nå har vi plukkemiddager, og det liker jeg mye bedre. Jeg kokkelerer ofte både til lunch, middag og kvelds, så fra alle mine små og store eksperimenter på kjøkkenet blir det selvfølgelig rester. Innimellom må kjøleskapet bare ryddes litt, og da har vi plukkemiddag på menyen.  Det som ikke er med på bildet er desserten, hypersunn rå sjokolademouse med bær. På bildet ser du:
Hummus
Agurkstaver og alfalfaspirer
Salat
Veggiburgere
Mungbønnespirer (hjemmespirete)
Paranøttrøre (raw)
Brokoli som er "kokt" i kjøleskapet
Sopp, løk og gul paprika stekt med soltørkede tomater
Jordskokkpesto
Karse

3 kommentarer:

  1. Så godt det så ut! Og veldig lurt! Vi nordmenn har ofte et litt for snevert syn på hva middag skal være, spør du meg.

    SvarSlett
  2. Enig med deg. Vi har ofte "plukkemiddag" med både varme og kalde, rå og kokte ting. Alltid vegetar og nesten alt er lavkarbo.

    SvarSlett
  3. Ser digg ut! Jeg er også kjempeglad i å spise på denne måten, med masse forskjellig å plukke og velge i. :)

    SvarSlett