Nydelig thairett som er lavkarbo-vennlig hvis du dropper risen :) |
Til 4 personer trenger du:
8 små eller 2 store auberginer
2 ss olje
4 sjarlottløk, finhakket
2 hvitløk, finhakket
2 friske chilli uten frø, hakket
1 squash grovhakket
125 g kokoskrem
litt basilikumblad hakket
litt hakket koriander
4 ss soyasaus
Legg auberginene i et ildfast fat og stek dem i ovnen i 10 minutter på 200 grader. Del dem i to på langs, og skrap ut innmaten og grovhakk den.
Varm oljen i en wok eller en stor stekepanne, og stek løk og chilli i 2-3 minutter før du tilsetter sqaush og innmaten fra auberginen. Ha i de andre ingrediensene og og la det småkoke i 3-4 minutter.
Fordel blandingen i auberginskallene. Legg dem i den ildfaste formen og stek i 10 minutter.
Server evt. med ris og sursøt saus.
Det er godt med litt "crunch" så vi drysset litt parmesan over lavkarbo varianten, og brødsmuler over den andre.
Dette så rett og slett herlig ut, Tine. Jeg må forsøke meg på denne retten en dag. Tusen takk for et middagstips som så meget fristende ut :)
SvarSlettDette var kjempegodt, hadde det til middag i dag:-)!
SvarSlettÅ så bra! Kjekt at jeg kan lokke deg til å prøve noe nytt :)
SvarSlett