Fjellturer og ferieturer

torsdag 1. mars 2012

Aubergineruller med deilig fyll

Disse rullene ble kjempegode. De var en del av et måltid med småretter, hvor de andre rettene var rawfood.
Sånn går du frem for å lage dem:
1 aubergine
50 g chevre (geitost)
1 neve rucola, litt ekstra til pynt
1/2 dl valnøtter
4 dadler utsteinet
litt chilli, salt og pepper
olivenolje
Skjær auberginen på langs i skiver på ca 4 mm. Pensle disse med olje og stek dem i en grillpanne på høy varme. Legg til side for avkjøling. Ha valnøtter i foodprosessor og kjør, ha så i resten og kjør til en fin patè. Du trenger kanskje litt olivenolje for å få den rette konsistensen til å smøre på aubergineskivene. Smør fyll på hver skive og legg på litt rucola, rull sammen og servèr!

1 kommentar: