Blomkålris med cashewnøtter og urter er en fin måte å få i seg 1 av 7 om dagen. Trodde du det het 5 om dagen? Ikke nå lenger, heldigvis begynner forsker og legmann å se viktigheten av å spise rå grønnsaker (og litt frukt). Jeg spiser minst en salat hver dag, og da er det superviktig å variere, ellers blir jeg gørr-lei.
Blomkålris smaker deilig til gryter som vanlig ris, eller å blande det i en salat, for litt ekstra metthetsfølelse.
Blomkålris, sånn gjør du:
1/2 blomkålhode i buketter
1 dl cashewnøtter
1 håndfull med dine favoritturter
1 ss olje
Himalayasalt
Kjør blomkålen og nøttene i foodprosessor hver for seg. Bland det sammen og kjør med resten av ingrediensene.
Dagens salat består av følgende:
Spirede linser
Spirede mungbønner
3 forskjellige typer salat
Blomkålris
Spray med god (dyr) olivenolje
Himalayasalt og pepper
Lag salaten om kvelden og ta den med til lunch, så slipper du unna et brødmåltid.
Får du tid til mann ig barn når du KUN holder på med mat??
SvarSletthe,he... vi spiser no sammen :)
SvarSlettså godt ut :D
SvarSlettSå lurt med nøtter i!
SvarSlettNam! :) Lekker salat og fin oppskrift på blomkålris.
SvarSlettSå deilig ut, må prøve den!
SvarSlett