Fjellturer og ferieturer

lørdag 20. mars 2010

Sunn snadder mat


"Sprøe kjeks" eller knekkebrød som vi kaller dem, er kjempegod snaddermat. Bakte andre runde i dag og første runde holdt seg godt i tett boks i 3 uker. Da var det dessverre tomt og ny forsyning måtte skaffes. Disse knekkebrød/kjeksene er gode bar men også med smørost.
200 g solsikkekjerner
1 dl linfrø
1 dl sesamfrø
2,25 dl kruskakli
2 ss fiberhusk (helsekosten)
1 ts salt
1 ss fruktose (eller 2 med sukker)
5 dl vann
Bland det tørre og hell i vannet. Smør utover to bakeplater go rut opp med et pizzahjul. Stek begge platene samtidig på varmluft på 160 grader i tilsammen 70 min. La platene bytte plass og snu dem med forsiden inn to ganger underveis.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar