Treningslogg for 2018

Lesehesten må ut å galoppere litt av og til

If you dont use it, you loose it heter det jo så fint, og sannelig har jeg fått merke at dette er sant. Etter utfordringen Ti på topp var over 5 oktober har jeg ikke leet på en muskel, og det kjennes. At kun 2,5 kilo har krøpet på igjen, er nesten underlig, og heller ikke poenget, her begynner det å skorte på både kondis og muskelmasse, så det er bare til å ta i et tak.

Jeg hater å trene, og selv om jeg har stor glede av å være ute i naturen og å komme på toppen av et fjell, synes jeg ikke noe om veien dit. Bare en ting er verre og det er treningsstudio, så etter å ha vært i tenkeboksen hele julen, har jeg bestemt meg for å ikke melde meg inn igjen.

Utfordringen til meg selv er: bli svett og andpusten minst tre ganger i uken - variere mest mulig og prøve å få det til å bli litt gøy.

Jeg fokuserer på aktiviteten ikke på tid, kilometer eller meter over havet, så tallene du etterhvert vil se bak hver aktivitet er et ukenummer. Får jeg dette til, skal ukenummeret dukke opp bak tre aktiviteter hver uke. På denne siden prøver jeg å holde en viss oversikt, så jeg ikke skal sluntre unna:
  • Stoltzen: 3,5,6,
  • Fjelltur:
  • Powerwalk: 1,2,4, 
  • Jogging:
  • Sykling:
  • Svømming: 1,2,3,4,5,6,7,
  • Tur+styrke:
  • Yoga: 1,2,3,4,5
  • Mer enn 20000 skritt: 2,4,5,7,
  • Andre aktiviteter: 1
Andre aktiviteter: Corebar og stepp på treningsstudio.

Jeg vil gjerne ha selskap når jeg trener, så jeg håper noen vil hive seg på å bli med meg av og til ☺

Uke1: Powerwalken gikk på isete asfalt, så de 70 minuttene innkasserte masse skritt men ikke så mye svette. Svømmingen ble en suksess, med 1000 meter uten pause! Jeg har meldt meg på Svømlangt.no, så nå må jeg svømme 10000 meter før mars! Lørdag var jeg på åpent hus på No 1 Fitness, med 1,5 time corebar og stepp, ble det både svette og puls. Søndag startet jeg for fullt på 30 days of yoga challenge, og holdt på i over en time. Dette var gøy!
Skritt denne uken: 93241

Uke 2: Powerwalk på nesten isfri asfalt, så jeg fikk tatt godt i i 75 minutter. Etterpå tok jeg to økter med yoga, noe som kjentes godt. Denne uken svømte jeg 1200 meter, og det gikk mye lettere enn sist uke. Søndag gikk jeg 21435 skritt, så denne dagen kvalifiserer til langtur!
Skritt denne uken: 107667

Uke 3: Jeg startet uken med et sabla kakebesøk med påfølgende yoga. Tirsdag var det tid for svømming igjen, og jeg økte til 1300 meter. Så gikk jeg i dvale resten av uken for å ta i og gå Stoltzen for første gang i år om søndagen.
Skritt denne uken: 82306

Uke 4: Tidligvakten min havnet på en mandag denne uken, og da ble det svømming denne dagen. Jeg flesket til med 1500 meter, så nå er jeg halvveis til Kos! Neste treningsøkt ble ikke før torsdag, da værgudene tillot en Powerwalk uten for mye blest. Yoga har jeg gjort to ganger denne uken, og lørdag tok jeg en langtur.
Skritt denne uken: 101200

Uke 5: Svømt 1500 meter på tirsdag. Når lørdagen var her hadde jeg ikke gjort noe annet enn litt yoga hele uken, så det var ingen vei utenom langtur denne dagen. Søndag ble det Stoltzetur, men en vond tå medførte at jeg ikke gjorde en innsats for å nå ukesmålet på 100000 skritt.
Skritt denne uken: 94880

Uke 6: Hele uken gikk før jeg fredag morgen svømte mine 1500 meter. Lørdag morgen gikk jeg Stoltzen, og noe mer trening ble det ikke denne uken. Unnskyldning? drittvær og mye annet gøy å drive på med.
Skritt denne uken: 84342

Uke 7: Tirsdag morgen svømte jeg 1300 meter, så satte slapsevær og en overfylt kalender stopp for mer trening. Før søndag, da jeg hamret inn 20000 skritt i en engang. Med en liten kveldstur greide jeg å bikke ukesmålet på 100000 skritt, men tre treningsøkter ble det ikke denne uken heller. Jeg bruker samme unnskyldning som forrige uke, slaps og vind.
Skritt denne uken: 102656

Uke 8:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar