søndag 16. september 2012

Ut på tur, aldri sur :) og en liten treningsoppsummering for uken

Endelig er jeg igang med treningen igjen. Jeg har hatt angst for å nærme meg treningsstudioet som jeg hører til, men denne uken løsnet det.
Mandag: Egen stepp i 30 minutter før Stepp-klasse
Onsdag: Egen stepp i 20 minutter før Pilates-klasse
Torsdag: Egen stepp i 20 minutter før Corebar-klasse
Lørdag: Morgentrening før frokost med egen stepp og styrkemaskiner
Søndag: 2,5 timers hes/pes fjelltur
Målet mitt er å komme meg på to av tre av de nevnte klassene hver uke, og utover det, variere mest mulig. Jeg trenger mer muskler og kondis, og må prøve å glemme at jeg trener for å slanke meg.
Stepptimen til Jose på mandag var kjempegøy, og selv om jeg hadde fastet en god stund, hang jeg med i svingene som bare det. Pilatestimen ble vond, jeg var mye stivere enn jeg trodde jeg skulle være, og ser jeg har mye å hente på mer muskler.
Corebar er gøy & pes, spesielt siden klassen er helt full, så vi nesten dæljer til hverandre med bar`en. Lørdagstreningen med venninne ble mest kos og skravling, men jeg må skjerpe meg og legge mer vekter på apparatene, så får jeg mer utbytte av det. Det som ble den verste utfordringen denne uken, var søndagsturen. Vi gikk opp Tarlebøveien helt nede fra Svartediket. Den veien er drepen, ganske bratt og utrolig lang. Jeg peste voldsomt og beina hadde blylodd på seg. Hva skulle jeg skylde på? Fasten som nettopp var avsluttet? All treningen denne uken? Ikke vet jeg, men jeg håper inderlig at det blir en forbipasserende nedtur.
Sondre og Frode var i alle fall god drahjelp, og vi kom oss opp på Rundemanen.
Trener du? Liker du å variere, eller blir det det samme hver gang?

3 kommentarer:

 1. Du er kjempe sprek, Tine! Jeg er glad om jeg kommer meg på styrketrening og mølla 2 ganger i uken:) Ut på tur, aldri sur er jo også et motto du følger titt og ofte:) Lykke til med videre trening.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for oppbyggende ord. Jeg må passe på at treningen blir så gøy at jeg bare "må" på trening. 2 ganger i uken er jo myyyyye bedre enn ingenting :)

   Slett
 2. Du er jo kjempesprek jo! Og så må jeg si at jeg ikke kan fatte og begripe at du trenger å slanke deg, og i allefall ikke 6 kg (tror det var det du skrev i et innlegg om fasten) - du ser jo veldig slank og fin ut på alle bilder. Hm, det hele virker litt usunt. Forstå meg rett, det er ikke kritikk

  SvarSlett