søndag 11. desember 2011

Logen i kveld: "En julekonsert" med mange spennende artister

I kveld kl. 20:00 er det CC som skal samles for litt førjulsstemning. Julekonserten heter "En julekonsert" og medvirkende er Elisabeth Moberg, Egil Eldøen, Helge Jordal og Voksne Herrers Orkester.
Kveldens julekonsert er min tredje, og nest siste i år. Utrykkene er så forskjellige, så jeg burde holde meg for god til å sammenligne, men siden de to første var veldig bra, er forventningene høye til i kveld. Selskapet er det selvfølgelig ingenting å si på, så stemningen blir nok god.
Etterpå: Vel, vel hva kan en si...  Egil Eldøen er veldig flink å synge. Vi fikk en strålende versjon av "O helga natt". De voksne herrene gjorde ikke så mye av seg, mens Helge Jordal var litt hengt opp i Førstereis, og hadde mye "seile ute snakk". 
De startet bra med å snakke om Bergen i gamledager, og det liker jo vi damer å høre om. Den eneste damen på scenen Elisabeth Moberg, var i kveld en prøvelse. Frisyren hennes var fryktelig forstyrrende. Hva hun prøvde å formidle med det bustehodet, og klærne hun hadde på seg, gikk over min fatteevne. Hun var absolutt ikke kledd for julekonsert, og der som de andre var bortimot seriøse og en smule høytidsstemt, gikk hun bare å vrikket på seg. 
Konserten fremsto som litt "hummer og kanari", mye styr, noen forsøk på å være seriøs som druknet i Moberg`s fjasing, juletrepyntingen var den eneste røde tråden, som endte med en klisjèaktig avslutning, da de satte i stjernen og tente lysene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar