torsdag 20. oktober 2011

Portobellosopp

Er du av dem som ser på de svære soppene mens du plukker deg en pose med annen sopp? Neste gang tar du med deg hjem to store fine Portobellosopp og smaker dem.
I dag hadde vi dem rå, men de er veldig gode stekt også.
Som tilbehør i dag hadde vi salat, coleslaw og raspet gulrot i yoghurt- og koriandersaus. Et fullverdig måltid, rått og dermed full av næringsstoffer. Hos oss er det ikke lenger noen som reagerer på at middagen er rå eller kald. Denne store fine soppen kan erstatte kjøttet hvis du er vant med å ha det til salat.
Marinade til Portobellosopp:
* 3 ss Tamari
* 3 ss sitronsaft
* 1 ts Himalayasalt
Rør sammen marinaden, stryk litt i bunnen av en flat form, legg soppen i og pensle over med resten av marinaden. La stå i 30 minutter eller mer.
Marinert Portobellosopp, coleslaw og gulrot i yoghurt-og koriandersaus

1 kommentar:

  1. Hørtes ut som en kjempe deilig middag :-D Så gøy at familien spiser raw mat!

    SvarSlett