fredag 3. juni 2011

Sjokoladetrøfler med ingefær

Denne oppskriften på rå sjokoladekuler har blitt en suksess, og denne gangen forsøkte jeg halve deigen med krystallisert ingefær, som jeg hakket i små biter. Det ble kjempegodt, så får du tak i ingefær, anbefales det å prøve.
Sjokoladetrøfler:
1 dl mandler
10 små eller 5 store dadler
5 ss rått kakaopulver
1 ss lucuma
1 ss mesquite
1 ss yaconpulver
4 ss kokosolje
1 klype salt
ørlite stevia
Blend først mandler så dadler, før du har resten oppi. Ha i ingefær og rull til kuler, som du setter i kjøleskapet.

4 kommentarer:

  1. Nam! Så gode ut :) Sitter å drømmer om forskjellige godis kuler, men får ikke helt til å lage selv.. Men så er jeg alltid flink til å glemme et eller annet :P Og må bare spørre, hvor har du kjøpt ingefæren? Hadde vært spennende å prøvd det :)

    SvarSlett
  2. Ingefæren ble kjøpt på Londontur hos Planet Organic, en butikk som anbefales på det varmeste.

    SvarSlett