lørdag 30. april 2011

Utrensning del ll

Varegga, bilde tatt fra Vikinghytten mot Rolland
Å vandre gjennom åpent landskap uten å treffe folk på flere timer, er skikkelig lading av batteriene for min del. Fredag fikk jeg meg en sånn tur, ut døren kl. 8, og opp på fjellet. Det var ikke før Rundemannen at jeg møtte folk som var på vei over vidden. Solen skinte fra skyfri himmel, og fuglene kvitret. Jeg var litt nervøs for huggorm, for det har vi sett i en kneik opp til Storsåta før, men det gikk fint.
Min 15 år gamle juicepresse virker fremdeles
Siden jeg detoxer var det ikke mye i magen min da jeg gikk hjemmefra, men jeg hadde med meg cellerijuice og litt salat, som jeg kastet meg over ved Vikinghytten. Resten av dagen drakk jeg rensete og masse reint vann. Med 26000 på skrittelleren, var jeg temmelig fornøyd med dagen.
I dag gikk jeg på trening på morrakvisten, men det var tungt i dag, og jeg måtte bytte ut trappemaskinen med sykkel etter 20 min. Heldigvis lå gårsdagens BA der, så sykkelturen ble 30 minutter, dog ikke i topp tempo.
Vel hjemme og etter en dusj, laget jeg juice av selleri og agurk, som ble drukket med stor nytelse.
Et og et halvt døgn med detox er ikke nok, men i kveld har tilfeldighetene ført til at jeg får en liten glipp. Bord er bestilt på Nama Sushi, så nå ryker lavkarbo, rawfood og detoxen. Har kommet til at ukedager egner seg mye bedre til detoxing, da er det full fart hele dagen, og færre fristelser å stå i mot.

7 kommentarer:

  1. Imponert over at du legger ut på tur på nesten tom mage! Jeg tror jeg hadde besvimt i løpet av den første kilometeren...hehe. Kos deg på Nama Sushi!

    SvarSlett
  2. Tusseskap kaller jeg det, men jeg lærer no aldri heller. Det er synd at en ikke kan spise favorittmaten sin (sushi) en gang i året uten å holde på å dø av dårlig samvittighet etterpå. Godt var det i alle fall. Og god motivasjon til å fortsette detoxen i morgen, og utover uken.
    Tusen takk for kjempefin blogganbefaling :)

    SvarSlett
  3. Jeg syntes du er flink, jeg. Men vær forsiktig med hard trening mens du utrenser. Kroppen er i ulage når den er på annet kosthold enn den er vant til. Men stå på :-)

    SvarSlett
  4. Hi I am so delighted I found your site, I really found you by accident, while I was searching on Yahoo for something else, Nonetheless I am here now and would just like to say thank
    you for a marvelous post and a all round thrilling blog (I also love
    the theme/design), I don't have time to browse it all at the minute but I have bookmarked it and also added your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a great deal more, Please do keep up the superb work.

    Here is my blog post paleo meal plan ()

    SvarSlett
  5. An impressive share! I've just forwarded this onto a colleague who was doing a little homework on this. And he actually ordered me lunch because I discovered it for him... lol. So allow me to reword this.... Thank YOU for the meal!! But yeah, thanx for spending the time to discuss this issue here on your website.

    Feel free to surf to my site; auto multimarca

    SvarSlett
  6. An intriguing discussion is worth comment. I do think
    that you need to publish more on this issue, it
    may not be a taboo subject but typically
    people do not talk about these subjects.
    To the next! Cheers!!

    My homepage; pezzi di ricambio vespa ()

    SvarSlett
  7. Superb website you have here but I was wondering if you knew
    of any user discussion forums that cover the same topics discussed here?

    I'd really love to be a part of online community where I can get opinions from other experienced people that share the same interest. If you have any suggestions, please let me know. Thanks a lot!

    my site companion pet clinic beaverton

    SvarSlett